gouden oorbellen

Gouden oorbellen, sieraden van natuurlijk materiaal

Er zijn zoveel mooie dingen die we met materialen uit de natuur kunnen maken. Een aantal van die dingen gebruiken veel mensen elke dag. Het mooiste van natuurlijke materialen blijven toch echt de gouden oorbellen. Bijna iedereen vindt ze mooi en veel mensen hebben minstens een paar in de kast liggen. Gouden oorbellen zijn en zullen altijd in de mode blijven. Jaren geleden waren de gouden oorbellen al overal te zien en tegenwoordig zie je er ook veel vrouwen mee. In deze blog bespreken we de trends en verschillende gouden oorbellen van nu met jullie! Wat is jouw favoriete nieuwe of bekende oorbellen trend?

Gouden oorbellen zoals we het gewend zijn

De meeste mensen hebben twee gaatjes, een in de linkeroorlel en een in de rechter. We gaan dan vaak voor de wat grotere gouden oorbellen. Het zijn dan vaak de ringetjes of de knopjes die verguld zijn in goud. Ook de kleinere knopjes zijn vooral bij jonge meisjes erg geliefd. De oorbellen zijn meestal rond van vorm en passen zo goed als overal goed bij. Alleen in combinatie met een zilverkleurige outfit of zilverkleurige sieraden staan gouden oorbellen niet mooi. Ze zijn altijd elegant en maken elke outfit net iets vrouwelijker.

Gouden oorbellen en het tweede oor gaatje

Wat we steeds vaker zien is dat mensen voor een tweede oor gaatje gaan. Dit is een van de trends die we steeds voorbij zien komen. De gaatjes zitten net boven het ‘’reguliere oor gaatje’’ en maken de mooie oorbellen die erin worden gedragen erg stoer. Het geeft net dat beetje extra als je jouw mooie oorbellen in een tweede oor gat draagt. De oorbellen die hier meestal voor gekozen zijn, zijn de wat kleinere oorbellen. De minimalistische gouden oorbellen in het tweede oor gaatje hebben de  staafjes en de driehoekjes.

gouden oorbellen

Piercing of gouden oorbellen

Naast de twee gaatjes in de oren waar we het nu al over hebben gehad, zijn er ook meerdere delen van het oor waar mensen een oorbel dragen. Zo wordt er vaak aan de top van het oor ook een oorbel gedragen. Deze oorbellen trend valt alleen niet echt meer onder de ‘’oorbellen’’. De oorbellen die op deze delen van het oor worden gedragen zijn eigenlijk piercings. Wat vind jij van de oorbellen trends en waar in je oor zitten bij jou de gaatjes? Online kun je alle oorbellen die we in dit blog hebben besproken vinden en vaak heb je ze de volgende dag al in huis!