hondenvoer

Hondenvoer – vleesrijk en toch diervriendelijk

Ben jij ook zo’n dierenliefhebber en heb je een hond als huisdier? Dan ben je wellicht voor de volgende lastige keuze komen te staan: welk hondenvoer geef jij aan jouw huisdier? Aan de ene kant wil je dat jouw hond alle voedingstoffen krijgt die hij nodig heeft. Dat betekent dat het hondenvoer vleesrijk moet zijn. Tegelijkertijd wil je niet dan andere dieren geleden hebben om uiteindelijk voer te worden voor jouw hond. Wat voor voeding kies je dan? Gelukkig weten wij het antwoord: hondenvoer dat vleesrijk en toch diervriendelijk is!

Hondenvoer vol belangrijke stoffen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten voeding voor de hond beschikbaar. Welke kies je dan als dierenvriend? Welke voeding is het beste voor jouw hond en de andere dieren? Voor de hond is het belangrijk dat het voer vol zit met alle belangrijke stoffen. Dit betekent over het algemeen dat de voeding vleesrijk moet zijn. Daarnaast wil je jouw huisdier uiteraard geen voer geven dat vol kunstmatige toevoeging en zout zit. Als jij ook voor deze lastige keuze staat, dan kan je nu rustig ademhalen. De Dierenbescherming heeft de beste oplossing voor jou en jouw hond.

Beste life hondenvoer

De Dierenbescherming heeft onder nauwlettend toezicht van Dr. Esther Hagen-Plantinga een nieuwe lijn hondenvoer ontwikkeld. Dit voer is niet alleen goed voor uw huisdier, het heeft tevens het Beter Leven keurmerk. Dat betekent dat de kippen een diervriendelijker leven hebben gehad. Het hondenvoer Best life bestaat uit kippen met maar liefst 3 sterren Beter Leven. Dat betekent dat jij als dierenliefhebber met een gerust hart deze voeding aan jouw hond kan geven. De kippen hebben geen onnodig leed gehad, maar juist een redelijk leven.

Samenwerking met experts

Het hondenvoer van Best life is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Dierenbescherming en experts. Zo is Dr. Hagen-Plantinga afgestudeerd als dierenarts en tevens in het bezit van een doctoraat op het gebied van dierenvoeding. Het zal je dan ook niet verbazen dat Dr. Hagen-Plantinga gezien wordt als een autoriteit omtrent dierenvoer. Dankzij onder andere haar expertise is de Best life voedingslijn tot stand gekomen. Hierdoor staat het hondenvoer van Best life bekend als een diervriendelijk en betrouwbaar merk.

Goede voeding is belangrijk

Aan het eind van de dag is het voornamelijk belangrijk dat jouw hond de juiste voeding krijgt. Voer voor honden is bijvoorbeeld enorm belangrijk bij de verzorging. Dankzij goede voeding blijft jouw huisdier in een goede conditie. Gezond en goed hondenvoer staat dus gelijk aan een gezonde hond. Dit is duidelijk terug te zien in de vacht van jouw huisdier. Als deze mooi en glanzend is, dan heb je een gezonde hond. Is dit niet het geval? Overweeg dan een ander merk hondenvoer.