Container huren

Een container huren voor oud papier en archiefvernietiging

Als je eens flink aan het opruimen gaat, kom je nogal wat spullen tegen die wel weg kunnen. Sommige spullen geef je aan vrienden of familie, andere spullen verkoop je online, weer andere spullen gaan naar de kringloop. Maar wat doe je met de spullen waar echt niemand meer iets aan heeft? Die kieper je in een container. Een container huren is dus geen overbodige luxe als je eens écht aan het “ontspullen” slaat. Maar dan je oud papier. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je oud papier aan de weg te zetten. Maar wat als daar vertrouwelijke informatie tussen zit? Een container huren voor archiefvernietiging is dan de oplossing. Zeker wanneer je een bedrijf hebt.

Een container huren voor oud papier

Wanneer je met je bedrijf overstapt naar papierloos of papierarm werken, dan weet je het wel. Na het inscannen van alle bestaande papieren heb je een stapel oud papier waar je U tegen zegt. Een container huren voor oud papier kan dan de oplossing zijn. In deze container kun je al je oud papier en karton kwijt. Dus ook al die archiefmappen die je toch niet meer gaat gebruiken. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je een container huren voor archiefvernietiging.
Container huren

Een container huren voor archiefvernietiging

Archiefvernietiging is een vak apart. Je kunt niet even al je papieren door de schredder gooien. In veel gevallen wordt een bewijs van vernietiging geëist. Dit bewijs krijg je als je je archief professioneel laat vernietigen. Het begint met een speciale container huren. Dit is een speciale, gesloten aluminium container. Deze container wordt volgens afspraak geleegd door een speciaal beveiligd transport. De papieren worden dan vervoerd naar een speciaal beveiligde locatie, waar ze op gepaste wijze vernietigd worden. Je krijgt na afloop een bewijs van vernietiging. Dit kan voor verzekeringstechnische en juridische doeleinden gebruikt worden.

Een container huren voor andere soorten afval

Er is natuurlijk meer afval in je bedrijf dan alleen maar papier. Zo kun je een container huren voor restafval. Dat is al het afval dat je in de prullenbak gooit, dus zonder plastic, zonder groen en zonder papier. Maar ook een container huren voor groenafval behoort tot de mogelijkheden. Zeker wanneer je een hoveniersbedrijf hebt, is een container voor groenafval een logische keuze. Je spreekt zelf af wanneer en hoe vaak de container geleegd wordt. Zo heb je altijd plek in de bak voor meer groenafval.