PontMeyer

Beter verbouwen met PontMeyer

Het zat er weer op. Mijn hele huis moest verbouwd worden. Wat een klus! Gelukkig was daar PontMeyer. Dankzij de bouwmaterialen van PontMeyer zit ik er nu warmpjes bij! Want iedereen die wel eens geklust heeft weet dat het uiteindelijk langer duurt dan gepland en er altijd wel iets misgaat. Gelukkig kon ik bij PontMeyer altijd de spullen krijgen die ik nodig had, waardoor ik niet op verschillende plekken hoefde te shoppen. En dat scheelde mij een hoop frustratie. Ik heb allereerst een hoop online besteld en toen ik daarna nog extra spullen nodig had, ben ik naar 1 van de afhaallocaties gegaan. Wel zo makkelijk!

Online bestellen bij PontMeyer

Online bouwmaterialen bestellen. Heb je daar wel eens over nagedacht? Het leek mij nogal sterk, maar het kan! Is dat niet duur? Zal je misschien denken.. Gelukkig is het voor de grote klussen niet duur. Als je namelijk 450 euro uitgeeft, zijn de verzendkosten gratis. En geloof mij, de grote klussen kosten zeker wel dat geld. Zo heb ik onder andere gipsplaten, hout, spijkers, schroeven, isolatiewol, cement en gereedschap online bij PontMeyer besteld. Het werd de volgende dag nog geleverd! Als dat geen gemak is, dan weet ik het ook niet meer.

Afhalen

Natuurlijk ging het 1 en ander mis. Zo had ik niet het juiste gereedschap, kwam ik hout te kort en moest ik ook nog extra cement bijhalen. Aangezien dit onder de 450 euro was, heb ik besloten dit af te halen bij PontMeyer. Gelukkig hebben ze 48 lokaties, dus is er altijd wel 1 in de buurt. Even een stukje rijden met het busje van mn vader en hoppa! Alle vergeten spullen opgehaald bij PontMeyer en we konden weer verder gaan met klussen. En geloof me het was een hele klus! Gelukkig hoefde ik niet nog een keer terug naar PontMeyer of een andere zaak. PontMeyer heeft namelijk alle benodigdheden in huis!

De beste klantenservice

Wat ik ook zo goed aan de service van PontMeyer vind, is dat hun klantenservice echt top is! Zo bellen ze jou terug, kan je een gratis offerte laten opmaken. Zo heeft PontMeyer meer artikelen dan dat ze op de website hebben staan. Dus als je iets anders nodig hebt, is het zeker een goed idee om contact met ze op te nemen. Zo scheelt het jou weer een hoop sjouw en sleepwerk als je het ergens anders vandaan moet houden. PontMeyer is echt een aanrader wat dat betreft. Ik weet in ieder geval met wie ik weer zaken ga doen als ik weer iets moet verbouwen in mijn huis of tuin.